Читај ми!

Папин батлер одбацује оптужбе

Паоло Габријеле, бивши собар папе Бенедикта Шеснаестог, одбацио оптужбе за крађу папине приватне преписке, која открива детаље о корупцији у Ватикану.

Бивши батлер папе Бенедикта Шеснаестог пред судом у Ватикану је изјавио да је невин за крађу папине приватне преписке.

Паоло Габријеле, кога оптужница терети да је украо документе који откривају детаље о корупцији у Ватикану и проследио их новинарима, изјавио је да осећа кривицу због издаје папиног поверења и да према папи осећа "љубав какву син осећа према оцу".

Лични секретар Бенедикта Шеснаестог, монсињор Георг Геншвајн, навео је у свом сведочењу да је посумњао на Габријелеа када су објављена три документа из канцеларије коју су делили само собар и он.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи