Читај ми!

Брашњав и прибран

Једна жена се на необичан начин обрачунала са водећим кандидатом за председника Француске Франсоа Оландом – посула га је брашном.

Водећег кандидата за председника Француске, социјалисту Франсоа Оланда, током предизборних активности, једна жена посула је брашном.

Жена је пришла подијуму у Паризу на којем је стајао Оланд, главни супарник садашњег председника Николе Саркозија, и засула га брашном, које је попадало и по његовим телохранитељима који су притрчали да је зауставе.

Четрдесетпетогодишња жена савладана је и обезбеђење ју је изнело с места инцидента.

Оланд, брашњавих наочара, косе и одеће, све време је остао прибран, навео је АП.

Социјалистички председнички кандидат изјавио је да такви инциденти "спадају у ризике посла" којим се бави.

Према резултатима анкета, Оланд води по популарности у односу на Саркозија, пошто ужива подршку 31 одсто грађана, док садашњег председника подржава 24,5 одсто испитаника.

Председнички избори у Француској заказани су за 22. април.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи