Читај ми!

Руби била проститука?

Постоје докази да је Мароканка Карима ел Маруг, познатија као Руби, радила као проститутка, рекао инспектор Марко Ћачи на суђењу Силвију Берлусконију. Бившем италијанском премијеру суди се да је малолетној Руби платио за сексуалне услуге.

Италијански инспектор Марко Ћачи рекао је пред судом у Милану да је плесачица у ноћном клубу Карима Ел Маруг, познатија као Руби из секс скандала са бившим италијанским премијером Силвијем Берлусконијем, радила као проститутка.

Постоје докази да је Ел Маругова радила као простутка, навео је инспектор Ћиачи. Према његовим речима као проститутке су радиле још две жене од 33 године, које је тужилаштво позвало да сведоче.

Тужилац Антонио Санђермано показао је у судници серију фотографија одузетих од Ел Маругове на којима се она може видети у еротским позама и рекао да оне показују њену умешаност у проституцију.

Ел Маругова је рекла инспекторима да је на једној од Берлусконијевих забава упознала глумца Џорџа Клунија и да је са фудбалером Кристијаном Роналдом спавала за новац. Обојица негирају њене тврдње.

"Руби", која је рођена Мароканка, имала је само 17 година када је први пут упознала бившег италијанског премијера и одувек је оповргавала да је радила као проститутка.

У Италији није забрањено спавати са проститутком, али је илегално плаћати за сексулане услуге некоме ко има мање од 18 година, преноси АФП.

Уколико буде осуђен, Берлускони би могао да добије максималну казну затвора од три године због плаћања сексуалних услуга малолетници, али му прети још 12 година због злоупотребе службеног положаја јер је, наводно, једном приликом извршио притисак на полицију да је ослободе из притвора.

Суђење Берлусконију је почело у априлу у време када је био премијер, али је месецима одлагано због процедуралних питања. Ћиачи је први сведок који је сведочио на суђењу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару