Удружење средовечних Нишлија

Нишко удружење "Детелина са четири листа" окупља људе који воле песму, игру и дружење. Чланови Удружења кажу да им доноси срећу.

"Детелина са четири листа" средовечним људима доноси срећу и отворена је за све који воле дружење и забаву. Како у Удружењу кажу, они у овом граду немају где да оду у провод те су игранке које организују права прилика за то.

Према речима Небојше Милићевића, председника Удружења, организују и излете, прослављају заједно рођендане  чланова "Детелине", осми март: "Ако је неко запостављен код куће, овде сигурно неће бити заборављен."

Удружење има око две стотине чланова, већина њих не пропушта игранке, па је овде увек живо и весело.

Најмлађи члан Удружења има 32 године, а најстари - Милорад Јаловац - ускоро пуни 89 година. Милорад је у Удружењу упознао Светлану, своју нову љубав која му је, каже, пружила уточиште и радост:

"После 64 године брака мислио сам пропао ми је свет, па и ја, али мене је моја Светлана вратила животу на неки начин кроз љубав а и музику."

Светлана Живковић каже да ју је Милорад научио да плеше и да их је то још више зближило. 

Песма, игра и добар провод нису резервисани само за младе, а за љубав и срећу никада није касно. То поручује Удружење које постоји већ 33 године, под именом "Детелина са четири листа" последњих пет година, и које сарађује са сличним удружењима широм земље.

rts.nis@rts.rs 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи