Јасиковица дочекала пошту

Јасиковица, село код Трстеника, добила је пошту на Бадњи дан. Ово је прва од 52 поште које ће се отворити током 2016. године широм Србије.

Нова пошта пружиће услуге за око 500 домаћинстава, око две хиљаде становника у четири села: Јасиковици, Камењачи, Бучју и Лопашу.

Донедаво, поштар је у Јасиковицу долазио три пута недељно. Половина од хиљаду становника овог села су пензионери. Мештани су пре отварање овог објекта ишли осам километара до најближе поште у Почековини, која је на магистралном путу Крушевац - Трстеник.

Месна заједница Јасиковица обезбедила је пословни простор и електричну енергију а предузеће Пошта Србије уређаје вредне 500 хиљада динара. За неколико дана, Пошта ће
запослити два радника у пошти у Јасиковици.

Пошту у Јасиковици отворио је генерални директор Јавног предузећа Пошта Србије
Милан Кркобабић.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи