Читај ми!

Саобраћај у Нишу успорен и отежан

Све градске улице у Нишу су проходне, али је саобраћај веома успорен и отежан. Због снега на коловозу, леда и снежних наноса скраћено је више приградских аутобуских линија.

Непроходни су локални путеви Чамурлија - Вртиште и Каменица- Церје. Застоја у саобраћају има и у вишим деловима града у улицама 3. степена приоритета.

На рашчишћавању снега на градским улицама даноноћно ради седам екипа, а на локалним путевима још шест. Посао им отежавају ниске температуре, снег који непрекидно пада и чија је дебљина у граду више од 20 центиметара, а ван града и до пола метра, и нарочито ветар који ствара снежне наносе.

Залиха соли има у довољним количинама, а механизација је, кажу надлежни, у добром стању.

Наредних дана очекују се још ниже температуре, и поледица на путевима.

У градском Штабу зимске службе упозоравају грађане да избегавају нерашчишћене путне правце, да излазе само уколико је неопходно и да користе јавни превоз.

rts.nis@rts.rs
+381 18 236 588

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи