Читај ми!

Обнова спортских терена у Чачку

Нафтна индустрија Србије, подржавајући промоцију спорта и здравог начина живота, помогла је обнову терена чачанске основне школе за фудбал, одбојку, кошарку и рукомет. Програм компаније НИС "Сарадња ради развоја" ове године реализован је у 11 општина.


Ученици чачанске Основне школе "Милица Павловић" су, уз подршку компаније НИС, добили нове спортске терене на којимa ће моћи да се рекреирају и квалитетније проводе своје слободно време.

Подржавајући овакве пројекте, НИС промoвише здрав начин живота и правилан развој младих људи.

Компанија НИС годинама подржава пројекте из различитих области у локалним заједницама, а обновљене терене ОШ "Милица Павловић" користиће више од 1.200 ученика из Чачка.

Циљ програма "Сарадња ради развоја" је учвршћивање партнерских односа са локалним заједницама у којима компанија послује.

Ове године програм се реализује у једанаест општина, и то пројекти одабрани на јавном конкурсу "Заједници заједно", који доприносе развоју локалних заједница, олакшавају функционисање бројних установа и унапређују рад културних, образовних и спортских институција.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи