Читај ми!

Почео Сајам лова, риболова и сеоског туризма

У Спортском центру Трстеник отворен је Сајам лова, риболова и сеоског туризма на коме учествују 34 излагача из Србије и региона. Сајам траје до недеље, 19. октобра.

Ловачко удружење Трстеника, које је и један од организатора Сајма лова, риболова и сеоског туризма, има више од 1.800 чланова и спада у најбројније удружење у Србији, нагласио је Мирослав Алексић, председник Општине Трстеник.

Сваке године број излагача и из Србије и из региона све је већи. Ове године учествују 34 излагача из Бјељине, Београда, Ниша, Крушевца, Пожаревца, Трстеника и других градова.

Осим штандова туристичких организација и агенција, на сајму излажу и произвођачи опреме за лов и риболов, удружења грађана из области домаће радиности и старих заната.

На самом сајму, највећу пажњу посетилаца, као и претходних година, привлаче штандови са оружјем, ловном муницијом и опремом. Осим изложбеног дела, Сајам има и богат пратећи програм, едукативне радионице, такмичења, изложба слика, концерт културно-уметничких друштава Трстеник.

Покровитељ Сајма лова, риболова и сеоског туризма је Општина Трстеник, а организатори сајма су Туристичка организација Трстеник и Ловачко удружење Трстеник.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи