Читај ми!

Неисправне чесме у Нишу

На територији града Ниша има 28 јавних чесама, највише на територији општине Медијана - дванаест. Шетњом кроз град екипа РТС-а је забележила да три чесме у централној градској зони не раде.

Званичну информација колико је чесама без воде у Јавно-комуналном предузећу Наисус  екипа РТС-а није добила јер су, како је речено, они надлежни само до прикључка.

У овом предузећу кажу да разлог нису неплаћени рачуни, већ да је на тим чесмама потребна реконструкција за шта су надлежне општине на чијој територији се налазе.

Наисус сваког дана у својој лабораторији провера исправност воде са чесама и, како је речено за РТС, сви узорци су до сада били бактериолошки исправни.

Нишко водоводно предузеће производи 1.200 литара воде у секунди, што је довољно за потребе, али ипак апелују на рационалну потрошњу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи