Читај ми!

Признања најбољим студентима у Нишу

Најбољим студентима нишког Универзитета и онима који су дипломирали током прошле године са просечном оценом 10, на свечаности у градској кући у Нишу уручена су признања. Диплому и 50.000 динара добио је по један студент са сваког од 13 факултета нишког Универзитета.

На свечаности у градској кући у Нишу уручена су признања најбољим студентима нишког Универзитета и онима који су дипломирали током прошле године са просечном оценом десет.

Диплому и 50.000 динара добио је по један студент са сваког од 13 факултета нишког Универзитета.

Као најбољи студенти награђени су: Никола Симић са Електронског факултета, Марија Ђорђевић са Машинског,  Ана Цурк, са Грађевинско-архитектонског факултета, Инес Пријић - Економски факутет, Емилија Стојановић -Факултет спорта и физичког васпитања,  Душан Миленковић -Филозофски факултет, Милош Марковић са Правног факултета, Дијана Марковић са Учитељског факултета у Врању, Лазар Дјокић са Факултета заштите на раду, Ирена Раца-Природно математички факултет, Сандра Стаменковић- Технолошки факултет у Лесковцу, Даница Мидић са Медицинског факултета и Стефан Сретић- Факултет уметности.

Плакетом града и новчаним износом од 50.000 динара награђено је укупно седам дипломаца који су дипломирали током 2013. године са просечном оценом десет.

Награђени дипломци су: Иван Стојановић - Електронски факултет, Милан Марковић - Економски факултет, Љубица Јанић- Правни факултет, Милица Станковић - Правни факултет, Никола Милосављевић са Природно математичког факултета, Илија Величков са Медицинског факутлета и Милкица Радовановић са Факултета уметности.

Признања најбољим студентима уручили су градоначелник и председник Скупштине града Ниша у присуству ректора и професора универзитета.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 16. август 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару