Читај ми!

Фестивал панка, попа и рока у Шапцу

На 11. Шабачком летњем фестивалу љубитељима панк, поп и рок музике до 11. августа представиће се 15 бендови из земље и окружења. Улаз на један од највећих регионалних фестивала и боравак у оближњем кампу су бесплатни.

У шабачкој тврђави Стари град  одржава се једанаести летњи фестивал. Од 7. до 11. августа наступа  петнаест панк, поп и рок бендова из земље и окружења.

Првог дана, публици су се представиле демо групе, Рамбо Амадеус и Мајке из Винковаца.

"Шабац је музички центар, где су сви врло музикални, па чак и људи који раде на озвучењу", тврди Рамбо Амадеус. "Они су сви рођени музичари, тако да је звук био изванредан и публика је музикална, лови сваки такт. Овде је врло узбудљиво свирати. У Шапцу се осећам као звезда."

Концерти зрењанинске групе Хyпе, новосадског Ритма нереда и шабачких Гоблина су 9. августа.

У наредна два дана, на програму Шабачког летњег фестивала наступају Бамби Молестерс из Сиска, Обојени програм из Новог Сада, Електрични оргазам из Београда, београдска група Бвана из Лагуне, Едо Маајка из Брчког и Stereo NCs DJ Set из Лондона.

Улаз на један од највећих регионалних фестивала, као и боравак у оближњем кампу је бесплатан.

Од оснивања 2003. године, Шабачки летњи фестивал организовао је више од 200 концерата, а у време одржавања посети га више од 50.000 људи.

 rts.sabac@rts.rs
+381 15 353 269

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи