Читај ми!

Пролећно саветовање секретара

Тринаестом Пролећном саветовању Удружења секретарица и секретара Републике Србије који је одржан у периоду од 16. до 19. маја 2013. године у Хотелу Оморика на Тари, присуствовало је 105 секретарица и секретара из двадесет градова.

Тринаестом Пролећном саветовању Удружења секретарица и секретара Републике Србије у Хотелу Оморика  на Тари, присуствовало је 105 секретарица и секретара из Београда, Новог Сада, Краљева, Крагујевца, Зрењанина, Костолца, Неготина, Жабља, Чачка, Ниша, Крушевца, Панчева, Врања, Куле, Смедерева, Велике Плане, Сомбора, Пирота, Угљевика и Бањалуке.

Главне теме 13. саветовања биле су пословно понашање и пословна комуникација, а предавач је била Весна Андрејевић, специјалиста за односе са јавношћу.

Чланови удружења слушали су о томе како оставити добар утисак, како изградити препознатљив пословни стил, о значају добре комуникације са окружењем ван фирме, правилима пословне комуникације итд.

Удружење секретарица и секретара Републике Србије је основано 1972. године, с циљем да окупи секретаре и секретарице и учврсти њихову сарадњу на локалном, регионалном, националном и међународном нивоу.

Својим члановима Удружење пружа стручну помоћ, представља нове технологије, организује скупове, саветовања, предавања и радионице како би им омогућио да систематизују и употпуне своја знања и тиме своје професионалне способности подигну на виши ниво.

Пролећни сусрети  су увек и прилика да се у слободно време организују и спортско-рекреативне активности у којма учествују сви. Сврха такмичења није била надметање између градских удружења секретарица  већ забава, дружење и боље упознавање, будући да је Саветовању присуствовао и велики број нових чланова Удружења.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 16. август 2024.
38° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару