Читај ми!

Родитељи стали уз учитељицу

Родитељи деце која су била на рекреативној настави у Соко бањи, када је после пада рингишпила повређено деветоро деце, пружили су подршку учитељици и колективу школе "Нада Поповић" у Крушевцу.

На родитељском састанку у Основној школи "Нада Поповић" у Крушевцу, чији су ђаци прваци били на рекреативној настави у Соко бањи, током које је приликом пада рингишпила повређено деветоро деце, родитељи су пружили пуну подршку учитељицама и колективу школе који по њиховом мишљењу не сносе одговорност за незгоду која се десила. То су потврдили и потписима на званичном саопштењу.

"Посебно подржавамо учитељицу Драгану Иванковић, која према нашем мишљењу не сноси никакву одговорност за оно што се десило. Поред подршке желели смо саопштењем да укажемо и на неке друге околности како се овакве несреће, убудуће не би дешавале", истакао је Игор Филиповић, отац повређеног дечака.

Родитељ првака Бобан Станковић рекао је на састанку да су родитељи од тренутка када се све то десило у непосредном контакту са учитељицама и колективом школе.

"Захвални смо свим општинским структурама у Соко Бањи и Управи града Крушевца који су били уз децу све време као и лекарима Клиничког Центра у Нишу. Надамо се да ће истражни органи утврдити кривицу одговорних за неисправност рингишпила, што свакако нису просветни радници", рекао је Бобан Станковић.

Учитељица Првог три Драгана Иванковић, чији су ђаци повређени, рекла је да она и њене колегинице нису желеле до сада да дају изјаве у медијима, док се нису увериле да ће повређена деца бити добро, поготово Наталија Анђелић која се опоравља од операције и која је са неурохируршке клинике пребачена на дечије одељење.

"Такође се нисмо оглашавале због сензационалистичких наслова у дневној штампи. Ово је изузетно леп гест од родитеља деце које учим и деце коју сам учила и то ме је и као учитељицу, особу и мајку, посебно гануло", рекла је учитељица Иванковић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару