Читај ми!

У потрази за најлепшим излогом

Туристичка организација Лознице осми пут организује "Туристичку патролу". Да би се угоститељи подстакли да побољшају квалитет услуге, а грађани да улепшају своја домаћинства, од ове године уведене су нове категорије.

Најуређенији угоститељски објекат, простор у категорији предузећа, оцењивање нивоа квалитета услуга, само су неке од категорија Туристичке патроле, која је од 2005. године, уврштена у редовне активности Туристичке организације Лознице.

Подстицање привредника и домаћинстава да више пажње посвете уређењу животног и радног окружења, један је од циљева акције у коју је, од ове године, уврштена и нова категорија - најуређенији излог.

За најлепши излог до сада се пријавило тринаест радњи из ужег центра града. Лознички излози сваког дана мењају изглед, чиме се привлачи већи број оних који ће ући у радњу и видети шта се све у њој нуди.

Према оцени комисије излози су лепи, али има и оних у којима се, од мноштва ствари, не може наћи упечатљив детаљ. Без обзира на који начин је уређен излог увек се, како кажу, може још нешто додати или одузети и осмислити јединствен изглед.

Све до октобра, до када траје акција у Лознци и суседним местима где има пријављених, оцењиваће се најлепше двориште, тераса, балкон, најуређеније окружење стамбене зграде, окућнице, ниво квалитета услуга које угоститељи пружају гостима, а бираће се и најуређенији ентеријер, најбољи кувари и конобари.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи