Читај ми!

Пошумљавање Таре

У Парку пријатељства на Тари посађено је стотину стабала. У том парку, сваке године, одржава се Школа пријатељства коју похађају деца која су без родитеља остала током ратова деведестих година, као и деца из дијаспоре.

У Парку пријатељства на Тари, који је настао је у оквиру "Школе пријатељства" хуманитарне организације "Наша Србија", од данас је стотину стабала више.

Стабла која су, у оквиру акције "Сто стабала за 100 година у свету и десет у Србији", засадили млади горани из Бајине Баште, даривала компанија "Холцим", дугогодишњи пријатељ невладине организације "Наша Србија".

Једна од многобројних активности невладине организације "Наша Србија", која већ 12 година пружа помоћ деци, јесте и брига о природи коју подржавају и пријатељи ове организације.

У акцији "Сто стабала за сто година", у Србије ће, са 600 стабала, бити пошумљено око 6,5 хектара.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи