Читај ми!

Гужве на граничним прелазима

На Батровцима задржавања до 90 минута. На Хоргошу се на улазак у Мађарску чека до два сата. Опрез у вожњи због локалних пљускова.

На улазу у Србију на граничном прелазу Градина чека се око 40 минута, пошто је отворено осам улазних трака. На Гостуну, на излазу из земље, задржавања су 45 минута.

Саобраћај на важнијим путним правцима је појачаног интезитета, а у већем делу земље преовлађује претежно облачно време, са повременим пљусковима у источним и западним крајевима Србије, па се возачима саветује да прилагоде вожњу датим условима на путу. 

Према информацијама на интернет сајту мађарске полиције, задржавања на Хоргошу на излазу из ове земље су пола сата, док теретна возила на излазу из Мађарске чекају такође два сата.

На алтернативном, заједничком прелазу Бачки Виногради - Ашотхалом, задржавања на улазу у Мађарску су сат времена.

"Путеви Србије" апеловали су на учеснике у саобраћају да возе пажљиво због локалних пљускова праћених грмљавином и градом, посебно у Подрињу, Мачванском и Сремском округу.

Апелује се на возаче да поштују ограничења брзине и постојећу сигнализацију.

У саопштењу се наводи да је из Хидрометеоролошког завода Србије најављено да ће се пљускови, праћени грмљавином и градом, премештати из Подриња на североисток преко Мачванског и Сремског округа.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи