Читај ми!

СНП: Вујановић најпопуларнији политичар

Ванредни избори у Црној Гори бити одржани у марту идуће године, процењује лидер Социјалистичке народне партије Срђан Милић. Лидер најјаче црногорске опозиционе странке тврди да је Филип Вујановић убедљиво најпопуларнији политичар у Црној Гори.

Лидер најутицајније црногорске опозиционе Социјалистичке народне партије Срђан Милић очекује да ће ванредни избори бити одржани већ у марту идуће године.

Милић је гостујући у емисији "Жива истина" на телевизији Ин рекао да у СНП-у тренутно не размишљају о коалицији и да, по Статуту, имају обавезу самосталног наступа на изборима.

''Биће прилике, да ли у марту, да предводим листу СНП-а и да будем у парламенту, да се поново вратим да бих могао да покажем да председници парламентарних партија не би требало да буду људи који неће да признају ако направе грешку", рекао је Милић.

Он је казао да је циљ те странке да победи сада владајући ДПС, као и да начин за остварење тог циља зависи од свих показатеља који ће се појавити до датума када ће избори бити расписани.

Милић је казао да ће СНП на наредне избори изаћи самостално, а да ће о коалиционом партнерима одлучивати Главни одбор странке.

Лидер СНП-а тврди да у ДПС-у постоје две струје, а да већинска подржава председника Црне Горе Филипа Вујановића. Милић сматра и да би Вујановић забележио боље резултате на председничким изборима него цела владајућа коалиција на парламентарним.

''Јасно је да постоји једна, ја мислим већинска, струја у ДПС-у, која није већинска у делу одлучивања, али је чињеница да они из дана у дан остварују одређене, понекад и незамисливе, победе у односу на конкретног председника ДПС-а", рекао је Милић.

Срђан Милић каже да је Вујановић по свим истраживањима убедљиво најпопуларнији политичар у Црној Гори.

"Када се уђе у дубину тих истраживања, унутар ДПС-а је најубедљивији политичар. Има још једна теза, која је изузетно битна. Ја то морам да признам, зато што сам учествовао у тим изборима. Вујановић је на тим изборима добио више гласова него што је добила коалиција ДПС-СДП-Бошњачка странка и сви остали на парламентарним изборима'', казао је Милић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару