Читај ми!

Сумњиво самоубиство у затвору

Притвореник оптужен да је преварио мајку Дарка и Душка Шарића, Миливоје Терзић, није извршио самоубиство у затвору, како је званично саопштено, већ је убијен, јавља подгоричка Телевизија Вијести. Према обдукционом налазу, смрт је наступила дављењем.

Пљевљак Миливоје Терзић, оптужен за превару мајке браће Шарић, који је пронађен мртав у затвору код Подгорице, убијен је, сазнаје подгоричка Телевизија Вијести.

Терзић није извршио самоубиство већ је смрт наступила дављењем, јавила је подгоричка телевизија, позивајући се на обдукциони налаз који је представљен полицији, тужилаштву и породици Терзић.

Завод за извршење кривичних санкција (ЗИКС) код Подгорице саопштио је јуче да је Терзић извршио самоубиство у затворској соби, вешањем на заштитну решетку прозора.

Терзић је оптужен да је с још једном особом од мајке браће Шарић, Иванке Шарић из Пљеваља, изнудио 300.000 евра да би, наводно, помогао њеном сину Душку Шарићу у судском поступку који се против њега води због учешћа у кријумчарењу дроге и прању новца стеченог у тим пословима.

Директор ЗИКС-а Милан Радовић раније је навео да је Терзић, на основу лекарског прегледа, био психички здрав и да се није могло очекивати самоубиство.

Терзићева смрт поспешила је спекулације да одбегли Дарко Шарић наручује кажњавање својих непријатеља.

Такве претпоставке појавиле су се у медијима недавно, када је у Беранама подметнути експлозив уништио локал Шарићевих сарадника Драшка Вуковића и Бориса Лабана.

Подгоричка телевизија подсећа да је недавно у затвору "Комо" у Италији пронађен мртав Витомир Бајић, повезиван са групом Дарка Шарића, оптуженог за шверц кокаина из Јужне Америке. 

Званично је објашњено да је реч о самоубиству, али је Бајићев адвокат Боривоје Боровић недавно саопштио да је сигуран да је смрт наступила под сумњивим околностима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару