Читај ми!

Кривокапић именовао Зорку Kордић за главног преговарач Црне Горе са ЕУ

Зорка Kордић именована је за главног преговара Црне Горе са Европском унијом, саопштио је премијер Здравко Kривокапић након прве седнице владе. Он је рекао и да се што пре мора донети закон о влади, којим ће се прецизирати транзициони период.

Премијер Здравко Кривокапић је рекао и да седница није завршена до краја већ да ће се наставити у поподневним часовима, јер жели да се изврши примопредаја по одређним министарствима.

"Надам се да ће почетак бити запамћен као почетак преображаја у сваком погледу а најважније је у борби против цовида и бољитка у економија", рекао је Kривокапић.

Истакао је да нова влада гарантује грађанима исплату плата и пензија.

"Бићемо увек транспаретни, нисмо позвали медије али ћемо то урадити по остваривању првих резултата", рекао је Kривокапић, пренеле су подгоричке Вијести.

Председник Владе Црне Горе Здравко Kривокапић казао је да је са бившим премијером Душком Марковићем имао пријатан и добар разговор током кога су разменили бројне информације које су битне за рад нове Владе.

Kривокапић је захвалио на конструктивном приступу и корисним оценио ресорне састанке који су претходили формирању 42. Владе Црне Горе.

"Наш задатак је да на најбољи начин, користећи људски капитал, радимо за заједничко добро свих грађана Црне Горе" казао је црногорски премијер и истакао да је формирање овакве владе једини исправан пут за Црну Гору у овом тренутку.

Састанку су присуствовали генерални секретар Владе Црне Горе Божо Милоњић и шефица Kабинета предсједника Владе Ивана Маловић.

недеља, 20. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи