Туча бизнисмена и одборника у Подгорици

Познати црногорски бизнисмен Веселин Баровић повређен у тучи са адвокатом и одборником опозиционог Покрета за промјене у Скупштини Подгорице Небојшом Батрићевићем.

Како преносе подгорички медији познати црногорски бизнисмен Веселин Баровић повређен је у тучи са адвокатом и одборником Покрета за промјене у Скупштини Подгорице Небојшом Батрићевићем и власником мотела "Селект", бившим припадником полиције, Чаславом Ненезићем.

Туча се догодила синоћ око 18 часова у Пословном центру "Маша" у Подгорици, а сва тројица повређених су морали да затраже лекарску помоћ.

Према сазнањима подгоричког листа "Дан", инцидент се догодио када је Баровић, после вербалног дуела са Батрићевићем и Ненезићем, позвао обезбеђење да интервенише.

Према писању листа, Баровић тврди да га је Батрићевић који је седео за суседним столом, "нервирао" својим коментарима.

Начелник Ургентног центра у Подгорици Владимир Добричанин потврдио је за "Дан" да је Баровић задржан на даљем лечењу, али није прецизирао о каквим повредама је реч, осим да нису констатовани никакви преломи.

Добричанин је потврдио и да су Ненезић и Батрићевић до касно синоћ били у Ургентном центру.

Батрићевић: Све се десило изненада

Према речима Батрићевића, Баровићево обезбеђење је са њим и његовим пријатељем је изненада почело да се физички обрачунава.

"Никога нисмо дирали, мирно смо седели. Одједном је Веско Баровић позвао Рада Живковића и Маринка Бановића, његове телохранитеље", рекао је Батрићевић за подгорички лист.

Посланик Покрета за промене објаснио је да су Живковић и Бановић њега и пријатеља прво почели да прскају спрејевима, потом су их ударали шипкама и повадили пиштоље.

Батрићевић је објаснио за лист да се све десило изненада и да су се Ненезић и он бранили колико су могли.

Посланик у подгоричкој скупштини није желео да коментарише наводе очевидаца како је Веско Баровић у тучи извукао најдебљи крај, наводећи "да га је можда нека од девојака која је седела у локалу огребала".

Батрићевић је рекао да је због физичког напада синоћ поднео кривичну пријаву против Баровића.

"Не знам о чему се ради, ја Баровића и не познајем, нити сам имао било каквог посла са њим, нити сам шверцовао цигаре, нити радио било шта друго", рекао је Батрићевић.

Подгорички адвокат је навео да је његов пријатељ Ненезић синоћ задобио теже повреде, ни крив ни дужан, те да је и он задржан у болници, како би лекари извршили детаљне претраге.
Увиђај на лицу места обавили су припадници подгоричке полиције, али нико од актера туче није приведен у полицијске просторије, пише "Дан".

Управа полиција најавила је да ће у току дана бити издато званично саопштење за јавност.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи