Муховићу једномесечни притвор

Мехди Муховићу, који је осумњичен да је у Сарајеву хицима из пиштоља усмртио три особе из Србије, одређен једномесечни притвор.

Кантонални суд у Сарајеву одредио је једномесечни притвор Мехди Муховићу (50) који је осумњичен да је хицима из пиштоља убио троје српских држављана.

Муховић је признао да је у изнајмљеној кући на Илиџи у којој је живео са супругом, усмртио Видосава Диковића (51), Слободана Витезовића (59) и његову невенчану суперугу Зорицу Мандић (47) из Ужица.

Муховић је државњанин Црне Горе са пребивалиштем у Сарајеву. Бавио се продајом воћа и поврћа, а током саслушања у полицији је рекао да су га троје убијених дуже време малтретирали због дуга од око 20.000 конвертибилних марака, који је исплатио, за шта поседује и уплатницу.

Родбина настрадалих потврдила је да је Муховић био дужан Диковићу и Витезовићу који су пре неколико месеци уложили новац за увоз воћа из Турске.

Према изјавама робине настрадалих, њих двојица су у Сарајево дошли да са Муховићем расправе о новцу који им је дуговао, јер су и сами дошли у финансијске проблеме.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи