Директор “Авале” протеран из Црне Горе

Виктор Голиков, руски држављанин, директор будванског хотела "Авала" и колашинске "Бјанке", протеран је из Црне Горе због сумње да се неће бавити послом за који је добио радну дозволу.

Руски држављанин Виктор Голиков, административни директор компаније "Бепплер-Јакобсон Монтенегро", која газдује будванским хотелом "Авала" и колашинском "Бјанком", протеран је из Црне Горе, објавили су подгорички медији.

Како се наводи, Голикову је забрањен улазаку Црну Гору на две године.

Та одлука је донета због, како је речено у полицији, основане сумње да се Голиков неће бавити послом за који је добио радну дозволу.

Ту одлуку донео је Сектор пограничне полиције барског одељења безбедности, а пре тога је будванска Филијала за управне унутрашње послове одбила захтев Голикова за продужење привременог боравка у Црној Гори.

Одлуку је потврдио и Директорат за управне унутрашње радње МУП-а, након чега је Голиков морао да напусти Црну Гору, у којој је шест година добијао дозволу за рад и привремени боравак.

Да је Голиков "персона нон грата" било је јасно још прошле године, када је имао проблема приликом продужења боравка у Црној Гори.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи