Експлодирале две бомбе у Грчкој

У експлозији бомбе ручне израде у Атини једна особа лакше повређена и причињена знатна материјална штета. Друга експлозивна направа активирана је испред зграде грчке владе у Солуну.

Две бомбе ручне израде експлодирале су јутрос у грчким градовима Атини и Солуну, једна особа је лакше повређена, а причињена је и знатна материјална штета, јавиле су агенције, позивајући се на полицијске изворе.

У експлозији бомбе постављене у комбију усред атинске Берзе лакше је повређена једна особа и причињена је значајна материјална штета на зградама и паркираним возилима.

Друга експлозивна направа активирана је испред зграде Министарства за Македонију и Тракију у Солуну. У експлозији је причињена мања материјална штета.

Експлозијама је претходило анонимно упозорење упућено грчким медијима, али до сада нико није преузео одговорност за нападе.

Полиција сумња да је за напад у Атини одговорна левичарска екстремистичка организација Револуционарна борба.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи