Приведено 20 македонских полицајаца

Због сумње да су узимали новац од путника, на граничном прелазу Табановце ухапшено 20 македонских полицајаца. Са данашњом акцијом укупно су приведена 42 полицајца, од којих је једанаесторици одређен притвор од 30 дана.

Припадници македонског Министарства унутрашњих послова привели су јутрос 20 полицајаца који су осумњичени да су на граничном прелазу са Србијом, Табановце, узимали новац.

То је друго хапшење групе полицајаца у протеклих 10 дана на том граничном прелазу. Претходно су због узимања новца приведена 22 полицајаца.

Са данашњом акцијом укупно су приведена 42 полицајца, од којих је једанаесторици одређен притвор од 30 дана.

Полицајци се терете се да су организовано тражили новац од путника на граничном прелазу и затим делили "зараду".

Македонска министарка унутрашњих послова Гордана Јанкуловска изјавила је да су као организатори идентификована два руководиоца смене, који су после завршетка смене сакупљали и делили новац који је узет од путника. У једној смени зарађивало се по 100 евра.

Македонски МУП је акцију под називом "Бумеранг" почео у јануару прикупљањем доказа путем специјалних истражним мера, попут снимања и праћења.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи