Читај ми!

Браћа погинула у експлозији

После свађе у месту Доњи Кладари код Модриче два брата страдала у експолозији ручне бомбе.

Два брата - М.Т. (34) и М.Т. (35) погинула су од експлозије бомбе у аутомобилу "голф 4" у месту Горњи Кладари, у општини Модрича, саопштено је данас из Центра јавне безбедности Добој.

У несрећи, која се десила синоћ, млађи брат је преминуо на лицу места, док је старији умро у возилу хитне помоћи на путу до болнице.

Наводи се да су се јуче поподне браћа посвађала испред читаонице, те да је млађи брат задао неколико удараца старијем и претио њему и његовој породици. М.Т. је због претњи одвео породицу код родбине, а када се вратио у кући је затекао млађег брата.

Полиција сумња да су се два брата у аутомобилу поново посвађала, те да је млађи брат активирао ручну бомбу, од чије експлозије је на лицу места страдао.

Приликом увиђаја у близини возила је пронађена је једна ручна бомба.

Након што деминерски тим Цивилне заштите Модрича уклони експлозивну направу и обави противдиверзиони преглед возила, увиђај ће бити настављен и данас.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи