Читај ми!

Лекић: Државу воде "шибицари"

Демократски фронт бавиће се пре свега решавањем социјалних проблема, изјавио је њен лидер Миодраг Лекић. У овом режиму је некада било великих Срба, а онда су постали ултра Црногорци. Ипак, они никада ниесу били ни Срби ни Црногорци, већ обични "шибицари", рекао је Лекић.

Лидер опозиционог Демократског фронта Миодраг Лекић поручио је да ће се тај недавно формирани политички савез пре свега бавити решавањем социјалних проблема и да приче о угрожености црногорске државности подмећу функционери власти.

По Лекићу, управо су актуелни функционери "неколико пута мењали идеологију".

"У овом режиму је некада било великих Срба од којих се није могло живети, а онда су се једног јутра пробудили и без имало стида постали ултра Црногорци. Ипак, они никада нису били ни Срби ни Црногорци, већ обични шибицари", рекао је Лекић на промоцији Демократрског фронта у Голубовцима, пренели су подгорички медији.

Иако званично изборна кампања у Црној Гори још није почела, Лекић је позвао грађане да масовно изађу на изборе, истичући да у том савезу неће водити негативну кампању и улазити у непотребне дуеле са политичким противницима.

Немамо потребу за нервозом нити да нападамо друге. Имамо право само да се бранимо ако неко крене са етикетама и подметањем, рекао је Лекић.

Он је поручио и да Демократски фронт не угрожава стабилност Црне Горе, већ то чини власт која је земљу довела скоро до банкрота, рекао је Лекић додавши да нико у том политичком савезу не доводи у питање државност Црне Горе.

Парламентарни избори у Црној Гори расписани су за 14. октобар.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи