Читај ми!

Ухапшени чланови "Пинк пантера"

Троје Срба ухапшено у Грчкој због сумње да су припадници "Пинк пантера" - банде познате по спектакуларним крађама у златарама широм света.

Грчка полиција ухапсила троје Срба - два мушкарца и једну жену за које сумња да су припадници "Пинк пантера" - банде познате по спектакуларним крађама у златарама широм света.

Мушкарци су стари између 20 и 36 година, а ухапшени су у понедељак у Атини након пуцњаве у којој је повређен један полицајац.

Ухапшена жена има 43 године и она је ухапшена такође у понедељак увече у стану у престоници у којем је полиција пронашла опрему за провале и маскирање, пиштољ и лажне путне исправе.

Верује се да је банда "Пинк пантери", према новинским извештајима, извршила више од 150 пљачки у разним земљама, укључујући Британију, Јапан и Швајцарску, преноси АФП.

У Риму је 7. марта ухапшен Митар Марјановић, један од "мозгова" "Пинк пантера", након пљачке златаре "Роберто Коин" у центру Рима 1. фебруара у сред дана, када су однели робу у вредности од милион и по евра.

Лопови су дошли лепо одевени, глумећи купце, а Марјановић је напољу чувао стражу. Они током пљачке нису носили рукавице, нити маске на лицу.

Италијански медији су тада писали да су чланови организације "Пинк пантер" бивши војници из Србије и Црне Горе и да су за 10 година активности опљачкали робу у укупној вредности од приближно 200 милиона евра.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи