Читај ми!

Бошко Обрадовић: Враћам се у локалну политику у Чачку

Доскорашњи лидер Двери Бошко Обрадовић каже да се окреће локалној политици у Чачку. Грађани су изабрали "неке друге политичаре власти и опозиције који су их више пута преварили", рекао је у свом обраћању. Планира учешће на локалним изборима на пролеће 2024. године у граду који је занемарио због великих републичких тема, јер је "умислио да је велики национални лидер".

Доскорашњи Лидер покрета Двери Бошко Обрадовић – који је недавно поднео неопозиву оставку на место председника странке због, како је рекао изборног неуспеха – истакао је да се враћа локалној политици у Чачку, његовом родном граду.

"Рекао сам све што сам имао и урадио сам све што сам знао и могао. Грађани Србије су хтели неке друге политичаре који су их толико пута изварали, како у власти тако и у опозицији", рекао је Обрадовић.

Навео је да су најбољи пример за то недавне акције дела опозиције у Београду које су, како је рекао, закаснеле четири године и опонашају идеје које су Двери још тада представљале – од штрајка глађу до демонстрација.

"Тада је то проглашавано за насиље, а данас је то опозициона борба", навео је бивши лидер Двери.

Обрадовић је, говорећи о предстојећим локалним изборима у Чачку, истакао да очекује велику политичку борбу, јер је због великих републичких тема занемарио град у коме је рођен.

"Тешко сам се огрешио о Чачак и користим се овом приликом, да се на овом последњем јавном обраћању до даљег, извиним мојим суграђанима", рекао је Обрадовић.

"Увек је нешто друго било прече од локалних тема. И ја сам умислио да сам неки велики национални лидер, а да нисам завршио основну политичку школу, а то је победа у свом родном месту", нагласио је Обрадовић.

Навео је да ће све преостале снаге посветити борби да Чачак на пролеће 2024. године постане "први слободан град у Србији".

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво