Јевтић са европском делегацијом о проблемима на КиМ

Српска листа је против иницијативе за укидање Специјалног суда и став политичких представника Срба о томе је јасан и недвосмислен, истакао је потпредседник косовске Владе и министар за заједнице и повратак Далибор Јевтић у разговору са представницима Француско-Немачке делегације.

Далибор Јевтић се у Приштини састао са специјалним изаслаником за југоисточну Европу, Турску и државе ЕФТА савезног Министарства спољних послова Немачке, Кристијаном Хелбахом, и шефом Одељења за Западни Балкан при Министарству за европске и иностране послове Француске Томасом Бертином.

Разговарајући са европским званичницима о актуелним политичким темама на Косову и Метохији, потпредседник косовске владе нагласио је важност наставка дијалога Београда и Приштине наводећи да је "увек добро када се о проблемима разговара на свим нивоима".

Изасланицима влада Немачке и Француске за Југоисточну Европу Јевтић је пренео и који су највећи проблеми са којима се суочавају невећински народи на Косову.

Састанку су присуствовали и амбасадори Немачке и Француске у Приштини, Кристијан Хелд и Дидиер Шаберт.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи