СНС: Шутановац о безбедности - цинизам

Београдски одбор СНС-а саопштио је да је цинично да о безбедности говори (председник ДС и кандидат за градоначелника Драган) Шутановац, за време чијег мандата је, истичу, војска пропала, тенкови распродати будзашто, а наменска индустрија стала.

"Шутановац који је на Ђерам пијаци тукао грађане који га не подржавају, сада испољава квази бригу за безбедност", наводе београдски напредњаци у саопштењу којим су реаговали на критике Шутановца о стању безбедности у главном граду.

"У периоду када су Шутановац, Ђилас, Шапић, Живковић, Јеремић и Јанковић, под палицом Мишковића, ведрили и облачили стопа криминала је била у порасту, главни инвеститор је био нарко-дилер Космајац, број убистава је ишао годишње од 150-200", пише у саопштењу.

СНС истиче да је у 2017. години, када су о безбедности грађана бринули одговорни и озбиљни људи, број убистава пао на 80, стопа криминала је у паду, а наркотици се склањају са улица, чему у прилог говори и заплењене четири тоне дроге само прошле године.

Скандалозно је, додају, и што Шутановац говори о лошем управљању Београдом, "будући да су за њега Ђилас и Шапић остварили добре резултате".

"А једини резултати те владавине су, кажу, скупи сатови, 300.000 евра на Шутановчевом рачуну, пашњаци и виногради које су појединци стекли преко тајкунско-пријатељских спрега, чије је конце вукао Мишковић", наводе напредњаци.

"Лоповско-тајкунска банда - Шутановац, ријалити Ђилас, Шапић, Мишковић, Живковић, пиштољџија Јанковић, Лимун са потрчком Јеремићем и криминалцима Башановићем и Шубаром, грчевито се боре за градске фотеље, како би наставили енормно да се богате на рачун Београђана", наводе у СНС.

Додају да је "свима већ добро позната дружина" успела у Београду да остави дефицит од 20 одсто, дуг од 1,2 милијарде евра, "отме" више од 500 милиона од трудница, породиља и пензионера, а "крали су и од деце, као у случају Пионирског града".

СНС, додају, показује да брине о интересу грађана, њиховој безбедности и сигурности, о запошљавању, решавању основних инфраструктурних и комуналних проблема и да из дана у дан развија Београд.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи