Саучешће премијерке Брнабић председнику Филипина

Председница Владе Србије Ана Брнабић упутила је телеграм саучешћа председнику Филипина Родригу Дутертеу поводом изгубљених живота у тропској олуји која је погодила јужни део ове државе.

"Веома нас је потресла вест да је у олуји која је погодила Филипине страдао велики број људи. У име Владе Републике Србије и своје име, породицама и пријатељима погинулих, као и вама и вашој Влади, упућујем изразе најдубљег саучешћа", наводи се у телеграму.

Како је навела, и овог пута природа нас подсећа да смо немоћни у борби са природним катастрофама.

"Иако је тешко утешити оне који су изгубили најмилије, уверена сам да ћете им Ви и Ваша држава пружити подршку и изборити се са последицама разорне олује", наводи се у писму премијерке Брнабић, саопштила је Канцеларија Владе Србије за сарадњу с медијима.

Најмање 180 људи је погинуло, а на десетине се воде као нестали, након што је тропска олуја погодила јужни део Филипина.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи