СНС критикује Ђиласа

Чланови Главног одбора СНС-а Ивана Томић, Александар Савић и Бојан Стевић критиковали су политику коју је водио Драган Ђилас док је био градоначелник Београда.

Ивана Томић је изјавила да је Драган Ђилас док је био градоначелник Београда неодговорном и корумпираном политиком коју је водио грађане делио на оне првог и оне другог реда.

"Да је још коју годину владао Драган Ђилас, Вождовац би постао непожељно место за живот", навела је Томићева у писаној изјави, тврдећи да је Ђилас, у подавалском делу Вождовца грађане оставио без основних услова за живот: воде, канализације, домова здравља, асфалтираних улица.

Александар Савић је упитао Ђиласа како је могуће да сада има идеју шта треба Београду, а док је био на челу престонице знао је "само како да оствари личну корист".

"Како је могуће да Ђилас, који је са сарадницима Шапићем и Бјелићем ојадио Београд, задужио га за 1,2 милијарде евра, без да је и километар водоводне и канализационе мреже изградио у Рипњу, Пиносави, Зуцу, Белом потоку, Раковица селу, каже да ће све што недостаје Београђанима урадити у првој години мандата", навео је Савић, који је и председник општине Вождовац, у изјави за медије.

Данас се, додао је, у Вождовац улаже као и у било коју другу општину.

Бојан Стевић је рекао да су током мандата Ђиласа и Александра Шапића од 2008. до 2014, тиме што су извршили централизацију Београда, Лазаревац и његови грађани остали ускраћени за основну инфраструктуру, као што су асфалт, водовод, паркићи и амбуланте.

Истиче да је одговорна политика коју води СНС предвођена Александром Вучићем за Лазаревац учинила много.

За само три и по године, наводи Стевић, у Лазаревцу је изграђено и реконструисано више од 100 километара путева и улица, више од 50 километара водоводне мреже, а више од 500 људи је запослено захваљујући инвеститорима који су препознали одговорну политику града и председника Вучића.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи