СНП у владајућој коалицији у Косјерићу

Владајућој већини у Косјерићу, коју чине СНС, ПУПС, СПС, СДПС, ДСС и ПС, прикључила сe и Српска народна партија (СНП).

Владајућу већину сада чини 17 одборника, од укупно 27.

"Потписивање коалиционог споразума представља огледало власти на републичком нивоу, јер политика СНС заснива се на општем интересу грађана", изјавио је народни посланик напредњака Крсто Јањушевић.

Према његовим речима, широка страначка коалиција у страначком смислу није баш повољна, али СНС је спремна да жртвује страначке интересе зарад напретка и бољег живота грађана.

Народна посланица СНП Снежана Петровић каже да Косјерић заслужује да буде општина каква је некада била – да има потенцијале за развијање и да нуди перспективу младим људима.

"Ово је велики тренутак и значајно за СНП, да у будућем периоду у Косјерићу помогнемо и дамо максимум да се превазиђу сви проблеми које грађани имају", истакла је Петровићева.

У Скупштини општине Косјерић владајућу већину чине коалиција СНС-СПС-ПУПС-СДПС (10 одборника), ДСС (три одборника) и ПС и СНП (по два одборника).

У опозицији су са десет одборничких мандата Нова Србија (два одборника), Здрава Србија Милана Стаматовића (три одборника), коалиција ДС-СПО-ЛДП (пет одборника).

Локални избори у Косјерићу одржани су 23. априла.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи