Станковић: Илир Мета ниједном није споменуо КиМ

Председник Координационог тела за југ Србије Зоран Станковић демантовао је наводе портала "Прешева јон" да је председник Албаније Илир Мета приликом јучерашње посете Медвеђи "пожелео Београду да у догледно време донесе праву одлуку и призна Косово".

Станковић је за Танјуг рекао да не жели да коментарише писање тог портала који, како каже, измишља вести. 

"Ниједног тренутка председник Албаније није помињао Косово и Метохију ни у једном контексту. Током боравка захваљивао се на добром пријему и говорио о новој ери и унапређењу односа две земље, као и односа Срба и Албанаца", навео је Станковић.

Председник Координационог тела за југ Србије нагласио је да је био Метин домаћин и да је све време био присутан током његове посете.

"Био сам са Метом од тренутка када је прешао прелаз Мутиводе, затим на конференцији за новинаре, током обиласка Сијеринске бање, на ручку са српским и и албанским одборницима општине Медвеђа, као и данас, током посете основној школи у селу Тупале", навео је Станковић. 

Портал Прешева јон навео је, а медији пренели, да је председник Албаније у недељу из Медвеђе "пожелео Београду да у догледно време донесе праву одлуку и призна Косово".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи