ПС: Илић доказао да досовце уједињује мржња

Велимир Илић је поново доказао да досовске партије немају баш никакав план и програм за развој Србије и да је једино што их окупља и уједињује лична мржња и завист коју осећају према Александру Вучићу и његовом успешном вођењу Србије, саопштио је Градски одбор Покрета социјалиста у Чачку.

"Велимир Илић не би смео да говори о нераду и незнању, јер је по томе једино и упамћен, баш као што не би смео себе да пореди са Александром Вулином, јер је то поређење немогуће", додаје се у саопштењу Покрета социјалиста.

Председник Нове Србије Велимир Илић је раније данас, на прослави 20 година рада те странке, изјавио да је "Србији потребан нови почетак" и да ће они који су против Александра Вучића "стати у један ред".

Илић је додао да је НС протекле две деценије "радила поштено и да је све финансијски чисто".

"За разлику од Илића који би да прогони политичке противнике како би могао несметано од Србије да отима, Александар Вучић и Александар Вулин Србију воле, чувају и унапређују. Да поново дође на власт, Илић би морао да лустрира и народ", напомиње Покрет социјалиста.

Градски одбор Покрета социјалиста Чачка поручује Велимиру Илићу да "примитивизам, уличарски речник и пијачарска политика нису и никада неће бити начин и модел за вођење једне озбиљне државе каква је наша".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи