Илић: Србији треба нови почетак

Председник Нове Србије Велимир Илић је на прослави 20 година рада странке рекао да је Србији потребан нови почетак и да до њега мора доћи на наредним изборима.

Свечаној седници у Чачку поред чланова и симпатизера присуствовали су председник Народне странке Вук Јеремић и председник Демократске странке Србије Милош Јовановић.

Велимир Илић је рекао да ће они који су против Александра Вучића стати у један ред.

Илић је истакао да је НС протекле две деценије "радила поштено и да је све финансијски чисто".

"За протеклих 20 година као градоначелник, министар који је водио највеће министарство, није недостајао ниједан динар. Нисмо запошљавали страначки, већ оне који су стручни", рекао је Илић.

Рекао је и да су из власти изашли када су чули да ће Ана Брнабић бити премијер, да ће Алаксандар Вулин бити министар одбране, и да ће се формирати Српска листа на Косову и Метохији која ће подржати владу у Приштини.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи