Шешељ увредио Наташу Мићић

На седници Скупштине Србије лидер радикала Војислав Шешељ је увредио посланицу ЛДП-а Наташу Мићић. Огласила се Либерално-демократска партија оцењујући да је иступ лидера радикала скандалозан.

Посланица ЛДП-а Наташа Мићић затражила је од председавајућег Верољуба Арсића да јој омогући да постави питање, након добацивања лидера радикала Војислава Шешеља.

"Молим вас господине председавајући да радите ваш посао и да господина Војислава Шешеља спречите... Је л' ово слободна земља, је л' могу овде да се постављају питања нормално? Молим вас да радите свој посао и да обратите пажњу шта се дешава у сали", рекла је Мићићева.

Арсић је посланици Мићић поручио да "ради свој посао и постави питање".

"Али, погледајте. Не могу да говорим јер он све време говори док ја причам. И још ме вређа", рекла је Наташа Мићић.

Одговарајући касније данас на питања новинара, Шешељ је рекао шта је добацио Мићићевој.

"Једну само ствар, да је 'столовача'..." (Део текста у коме Шешељ објашњава шта је под тим изразом мислио обрисан је због увредљивих формулација – прим. ред.)

Либерално-демократска партија је иступ Војислава Шешеља оценила скандалозним.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи