Обрадовић: Од сад, све методе отпора

Лидер Двери Бошко Обрадовић негодовао је што није могао да присуствује посебној седници на којој се обратио председник бугарског парламента, те je најавио "нову фазу" опозиционе борбе, уз, како је рекао, све методе "герилске борбе и отпора власти".

Обрадовић је новинарима у парламенту рекао да су му прошле недеље изречене три опомене, али не и мера удаљења са седнице на 20 дана.

Навео је и да је трећи посланик Двери који је удаљен са седнице, а пре њега мера удаљења са седнице на 20 дана изречена је његовим страначким колегама Срђану Ногу и Марији Јањушевић.

Тврди да је циљ тих мера да се једина "права опозиција овој власти избаци из Скупштине", те поручује председници парламента Маји Гојковић и властима да су "од данас све методе герилске борбе и отпора против власти дозвољене".

"Наша жеља и наш циљ је да отворимо једну нову фазу опозиционе борбе, и парламентарне и ванпарламентране, у којој ниједном представнику власти неће бити ни пријатно, ни угодно и у коме ће сви представници власти осетити како то изгледа када те неко понижава и малтеретира", каже Обрадовић.

Упитан шта то подразумева, Обрадовић каже: "Имаћете прилике да видите већ наредних дана... И у Скупштини и ван Скупштине".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи