СНС обележила страначку славу

Српска напредна странка обележила је своју славу, Свету Петку, сечењем славског колача у седишту странке на Новом Београду. Новосадски напредњаци прославили крсну славу странке.

Славску свећу упалио је домаћин славе потпредседник СНС Марко Ђурић, а обележавању су присуствовали председник Србије и СНС Александар Вучић и страначки прваци, Марија Обрадовић, Милош Вучевић, Миленко Јованов, Дарко Глишић, Небојша Стефановић, Зорана Михајловић, Горан Кнежевић, Јоргованка Табаковић, Братислав Гашић, Горан Весић...

Слави су присуствовали и премијерка Србије Ана Брнабић, те коалициони партнери лидер СПС-a Ивица Дачић, ПС Александар Вулин, и председник СНП-a, министар Ненад Поповић...

У обраћању присутнима Ђурић је рекао да 700.000 чланова СНС има разлога да буде поносно на оно што је учињено и што могу да кажу да је СНС покренула точак историје унапред.

Како је рекао, економија Србије која је претходних година била повучена у амбис и "крала будућност" наше деце сада је из тог амбиса враћена захваљујући мудрој политици председника Србије и СНС Александра Вучића.

Ђурић је навео да је Србија из пада БДП прешла у његов раст, да се отварају фабрике и нова радна места, да се гради у свим крајевима земље и да сада можемо да кажемо да ће животни стандард, плате, пензије грађана расти и Србија бити просперитетна.

Он је истакао да је председник Вучић радио на поправљању односа у региону и у том смислу нагласио и да данас у Србији Срби и Бошњаци сложно раде на томе да се Србија усправи у политичком и економском смислу.

Према његовим речима, СНС је пуно времена уложила у јачање образовног система и указао на иницијативу председника СНС о дуалном образовању "која доноси нови менталитет и спремност да се боримо за будућност".

Ђурић, који је и директор Канцеларије за КиМ је захвалио Србима на КиМ и напредњацима који су, каже, поднели највећи терет и урадили много на очувању националних интереса. 

Новосадски напредњаци прославили крсну славу странке 

Чланови и симпатизери Српске напредне странке прославили су данас крсну славу Свету Петку у просторијама Градског одбора те странке у Новом Саду сечењем славског колача.

Славску свећу упалила је овогдошња кума славе народна посланица и потпредседница Градског одбора СНС-а у Новом Саду Јасмина Обрадовић.

Она је казала да све жене у Србији могу бити поносне на све оно што се дешвало претходних година у Србији, као и да жене у Србији могу бити сигурне да ће у временима која долазе бити настављено оно што се већ ради, а то је да се од Србије прави земља шанси за све, без обзира на род, пол и порекло.

Обрадовић је изразила очекивање да ће Србија бити еконсомски унапређена земља, која са Српском напредном странком достојанствео и са врло високо постављеним циљевима иде напред.

Лидер новосадских напредњака Милош Вучевић се захвалио свим коалиционим партнерима и осталим странкама на честиткама поводом прославе крсне славе, као и представницима јавног живота, спорта и културе. 

Обраћајући се странчким колегама Вучевић је казао да је увек нужно сетити се почетка 2008. године и, како каже, свега онога кроз шта су све пролазили до данашњег дана. 

"Не можете љубити Господа ако не волите брата свога, ако се не чувате међусобно, немојте очекивати да вас други цене. Радите, питајте, немојте да мислите да све знате и да сте све постигли", казао је Вучевић поручивши колегама из СНС-а да живот није спринт него маратон, те да они сви заједно морају водити рачуна о држави и грађанима, те да ти интереси морају бити изнад страначких интереса.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи