Уредник КРИК-а тужио Покрет социјалиста

Стеван Дојчиновић, уредник портала КРИК, тужио је Покрет социјалиста Александра Вулина због, како се наводи на том порталу, "лажи које је Покрет о њему објавио у низу саопштења".

Након што је КРИК објавио да министар одбране Александар Вулин не може да докаже порекло новца којим је купио стан, његов Покрет социјалиста издао је на званичном сајту бројна саопштења у којима покушава да дискредитује рад уредника КРИК-а Стевана Дојчиновића, преноси Бета.

За Дојчиновића се наводи да прима новац од странаца да би писао текстове против Вулина, да та примања не пријављује надлежним институцијама, да криминализује оне који раде у интересу Србије, као и да је сваки непријатељ Србије његов пријатељ. Поред тога, Дојчиновић је означен као наркоман и као особа која има чудне склоности, навео је КРИК.

Како пише, саопштења су, осим на званичном сајту странке, објављена и на Фејсбук страници покрета, на порталу који пропагира активности министра Вулина и у бројним дневним медијима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи