Шешељ позавао Вучића на телевизијски дуел

Председник СРС Војислав Шешељ предложио је председнику Србије Александру Вучићу да, уместо ТВ дуела против пет представника опозиције, прихвати позив за телевизијско суочавање "један на један" и то најпре са њим, као лидером најјаче парламентарне опозиционе странке.

"Ово је мој нови изазов Александру Вучићу за тај телевизијски дуел. Нека он одабере телевизију, нека одабере и водитеља и нека се добро спреми за тај телевизијски дуел", рекао је Војислав Шешељ, а наводи се у саопштењу те странке.

Како се додаје, радикали сматрају да је понуда председника Републике да се одржи телевизијски дуел у којем би он сам наступио против пет лидера опозиционих партија "некоректна и помало понижавајућа".

За радикале би, наводе, било прихватљиво да Вучић понуди да са сваким од лидера кључних опозиционих странака има телевизијски дуел, а прво са представником СРС, пошто су, кажу, најјача парламентарна опозициона партија.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи