Јованов: СНС тражи да тужилаштво реагује на претње Вучићу

Потпредседник СНС-а Миленко Јованов каже да напредњаци траже од тужилаштва да реагује поводом претњи председнику Србије и лидеру странке Александру Вучићу, али истовремено пита зашто до сада ништа у вези с тим случајем није урађено.

Миленко Јованов је на конференцији за новинаре, одговарајући на питања у вези са претњама и увредама изреченим на рачун Вучића и његове породице, рекао да је то незабележено до сада.

Приметио је да се иде толико далеко да се помиње и двоипомесечно дете које је, каже, криво само зато што је Вучићево.

Он се осврнуо на недавне изјаве појединих политичара који су подржали, како је рекао, непримерене, вулгарне и претеће изјаве и оценио да то нису само "лајкови", већ да је реч о политици коју воде и коју пропагирају. 

Како је приметио, то нису њихови ставови већ приказ Србије какву би желели да направе, наводећи да им је водиља и есенција политике мржња и само мржња.

У том смислу, Јованов је апострофирао твитове и реаговања Саше Јанковића, Драгана Шутановца, Вука Јеремића, Бојана Пајтића, оценивши да таква политика код народа не пролази.

Шта би се десило, поменуо је, када би неко из СНС-а нешто слично изговорио и додао да би се "кукњава чула до Стразбура", упитавши поново зашто је изостала реакција.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи