Брнабић са Скотом о унапређењу регионалне сарадње

Председница Владе Србије Ана Брнабић разговарала је са амбасадором Сједињених Америчких Држава у Србији Кајлом Скотом о даљем унапређењу регионалне сарадње и досадашњим активностима Србије на том плану.

Брнабићева је истакла да је задовољна напретком Берлинског процеса и додала да је захваљујући том напретку недавно успешно решен трговински проблем са Хрватском на регионалном нивоу, саопштила је владина Канцеларија за сарадњу са медијима.

Она је додала да је Србија добила регионалну подршку да Београд буде седиште Транспортне заједнице Југоисточне Европе, што је оценила као још један добар показатељ развоја сарадње и допринос регионалној стабилности.

Скот је нагласио да је задовољан начином на који се Србија брине о избеглицама, нарочито односом према деци миграната која су од ове године укључена у предшколско образовање у Србији.

Амерички амбасадор је истакао да Сједињене Америчке Државе настављају да раде на антикорупцијском програму у сарадњи са српским властима и на националном и на локалном нивоу, наводи се у саопштењу.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи