Амбасадор Либије у опроштајној посети код Дачића

Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић примио је у опроштајну куртоазну посету изванредног и опуномоћеног амбасадора Државе Либије у Београду Таџурија Шрадија Таџурија, који ускоро завршава свој редовни мандат у Београду, а који је том приликом Србији пожелео скоро чланство у ЕУ. Он је позвао шефа српске дипломатије да посети Триполи.

Министар Дачић је истакао да Србија подржава јединство Либије, национално помирење, али изнад свега подржава либијски народ коме жели што скорију стабилизацију прилика.

Реафирмисао је интерес Србије да и даље развија сарадњу у свим областима за које либијска страна има интерес.

Министар Дачић је амбасадору Таџурију захвалио на успешној сарадњи коју је Министарство остваривало са њим и Амбасадом Либије у Београду у протеклом периоду.

Амбасадор Таџури је, изразивши захвалност министру Ивици Дачићу и Министарству спољних послова у целини на помоћи и доброј сарадњи током његовог мандата, изразио уверење да је Србија својим односом према Либији и Либијцима обезбедила себи место у периоду обнове земље.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи