Брнабић у суботу у Драчу, сусрет са Заевим

Председница Владе Србије Ана Брнабић учествоваће у суботу на неформалном састанку лидера Западног Балкана у албанском граду Драчу.

Фокус састанка, како је раније најављено, биће на регионалној сарадњи и јачању интеграционих процеса Западног Балкана.

То ће бити прилика, како је раније најавио шеф српске дипломатије Ивица Дачић, за сусрет премијерке Ане Брнабић са македонским премијером Зораном Заевим.

Биће то први сусрет званичника две земље на премијерском нивоу од избијања политичке и дипломатске кризе између Србије и Македоније, те повлачења српских дипломата на консултације у Београд.

Домаћин састанка биће албански премијер Еди Рама.

Састанку у Драчу ће, поред лидера Западног Балкана, присуствовати и комесар ЕУ за добросуседску политику и преговоре о проширењу Јоханес Хан и потпредседник Светске банке за Европу и централну Азију Сирил Милер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи