Српска листа: Слабовида и незрела косовска политика Обрадовића

Председник покрета "Двери" Бошко Обрадовић још једном је доказао да је, када је о Косову и Метохији реч, главни заговорник политике забијања главе у песак, због чега не трпи никакву политичку штету, јер је подршка коју ужива међу грађанима безначајна, али штету и те како трпе грађани Србије у јужној Покрајини, саопштила је Српска листа.

Како се оцењује у саопштењу, стално инсистирање на томе да са Албанцима на Косову и Метохији треба прекинути сваки дијалог и потпуно занемаривање чињенице да Србија и српски народ морају да опстану и напредују у реалном геополитичком оквиру, јесу израз хроничне политичке слабовидости и незрелости.

"Ако је Обрадовићев једини допринос настојањима да се формулише дугорочна и остварива национална стратегија за очување српских интереса на Косову и Метохији порука да је сваки дијалог са Албанцима исто што и предаја Косова и Метохије, наводи Српске листа, сасвим је јасно зашто су он и његов покрет осуђени да трајно таворе на политичкој маргини.

"Ној стретегија", чији је Обрадовић заговорник, дуго је била одлика српске политике на Косову и Метохији, истиче Српса листа и наглашава да ова генерација себи не може да дозволи затварање очију пред проблемима, а Срби на Косову морају да почну да на зрео и одговоран начин разговарају и између себе и са Албанцима.

"Сматрамо да српски народ на Косову и Метохији никада виšше не сме бити талац неодговорних политичара попут Бошка Обрадовића, чије фантазије стварају реалне проблеме нашем народу у Покрајини", закључује се у саопштењу Српске листе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи