ПС: Јанковић тражи политичке поене преко несрећа

Покрет социјалиста реaговао је на захтев Покрета слободних грађана за смену министра одбране Александра Вулина због несреће у фабрици у Лучанима, наводећи да лидер тог покрета Саша Јанковић покушава да дође до политичких поена преко људске несреће.

"Јанковић се није заинтересовао за налазе инспекција, ни за то да је линија у фабрици Милан Благојевић недавно аутоматизована по највишим светским стандардима, као ни за то да је синдикат запослених у фабрици поручио да ће са руководством наставити да ради на побољшању услова", навео је председник Покрета социјалиста Војводине Бојан Торбица у изјави достављеној медијима.

Председник ПСГ, каже Торбица, није научио да је свака фабрика наменске индустрије самостална и да није ни под чијом управом, па ни Министарства одбране.

Покрет слободних грађана Саше Јанковића затражио је од председнице Владе Ане Брнабић и Народне скупштине да смене Александра Вулина после најновијег повређивања двојице радника у фабрици "Милан Благојевић" у Лучанима, где су пре само 20 дана два радника погинула на послу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи