Технички дијалог у Бриселу, више од 11 сати разговора

У Бриселу је завршена рунда разговора у оквиру дијалога Београда и Приштине о Заједници српских општина и споразума о правосуђу.

Како је Танјугу саопштено из Канцеларије за Косово и Метохију, током данашњих разговора, који су трајали готово 11 сати, делегација Београда је са европским посредницима у дијалогу разматрала спровођење споразума о Заједници српских општина и споразума о правосуђу.

Током вечерњих сати на дневном реду се нашла примена закључака о спровођењу акционог плана споразума о телекомуникацијама.

У четвртак се очекује наставак разговора у оквиру дијалога Београда и Приштине на експертском нивоу.

Предвиђено је да се разговара о примени постигнутих договора о слободи кретања и интегрисаном управљању административним прелазима.

Делегацију Београда предводи директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић.

Поред представника Канцеларије за Косово и Метохију и Канцеларије за координационе послове у преговарачком процесу са привременим институцијама самоуправе у Приштини, делегацију чине и представници надлежних институција по наведеним темама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи