СНС: Управо је Шутановац слика и прилика 5. октобра

Српска напредна странка оценила је у одговору лидеру Демократске странке Драгану Шутановцу, да је управо он слика и прилика 5. октобра и да су то грађани прозрели и послали му поруку да више неће дозволити ново пустошење.

"СНС поручује Шутановцу, новом председнику ДС а старом преваранту, да је он слика и прилика тог 5. октобра, ког се данас са сетом сећа - од вратара у ноћним клубовима, уз помоћ својих колега који су на самом почетку харања Србијом запалили скупштину и покрали уметничке слике и стилски намештај, претворио се у богаташа, власника скупоцених сатова у вредности луксузног стана у Београду, а на врачарском пашњаку, неким чудним демократским процедурама, које су само демократе познавале, устоличио се у свом луксузном стамбеном видиковцу", наводи се у саопштењу.

Председник ДС Драган Шутановац оценио је раније данас да је 5. октобар дан за понос и да актуелна власт, ма колико се трудила, неће успети да поништи све тековине тог датума и да убеди грађане да тај дан није био историјски важан за Србију.

СНС је, међутим, оценила да грађани Србије одлично знају да када Шутановац каже "победили смо, победићемо опет", то у реалном животу значи "опљачкали смо Србију и све њене грађане и хоћемо још да крадемо".

"СНС поручује Шутановцу да може само да сања нове крађе и преваре, јер грађани Србије одавно су прозрели суштину владања ДС - отимање народних пара, пљачкашке приватизације, уништавање државних фирми због личног богаћења, а избацивање читавих породица на улице и стварање стотине хиљада незапослених", наводи се у саопштењу.

СНС додаје да су им, управо због "свих ових пљачкашких и преварантских достигнућа ДС-а и њихових лидера, грађани им одавно послали поруку да им никада више неће дозволити ново пустошење Србије".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи