Влада Србије у Нишу од 13. октобра

Градоначелник Ниша Дарко Булатовић је потврдио да ће Влада Србије и премијер Александар Вучић доћи у Ниш 13. октобра.

Булатовић је агенцији Бета рекао да су у току припреме како би боравак државног руководства у Нишу протекао у најбољем реду.

"Током боравка Владе Србије у Нишу биће одржан низ форума, биће пријема грађана и делегација. Између осталих, премијер ће примити и представнике радника који потражују зараде", изјавио је Булатовић.

Градоначелник Ниша је рекао да још није познат тачан датум када ће премијер Александар Вучић примати грађане, али је пријављивање за разговор још могуће, преко посебне службе Владе Србије.

Булатовић је рекао да ће премијер и чланови Владе одсести у касарни "Књаз Михаило", док ће састанци и форуми бити организовани на више локација у граду.

Према Булатовићевим речима, долазак Александра Вучића и Владе Србије представља велики догађај за Ниш.

"Ово је први пут да Влада под овим околностима долази да живи у Нишу и да се бави политиком мира, сарадње и привредног преображаја, развојем региона, запошљавањем и изградњом нових саобраћајница", казао је Булатовић.

Градоначелник је рекао да ће град Ниш предстојећи важан догађај дочекати потпуно спреман.

Број коментара 63

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи